Boek nu

Wilt u (nog vrijblijvend) een voorstelling of workshop van Professor Roodsnavel boeken? of bent u op zoek naar meer informatie? Vul het onderstaande formulier zover mogelijk in, dan neem ik daarna contact met u op.

Ik heb eerst nog een vraag…

Welke voorstelling zou bij ons passen?
Graag houd ik rekening met uw thema. Laat mij dit dan snel weten. Jaarlijks ontwerp ik een programma met een nieuw thema (HGJB). Ik heb ook breed toepasbare goochelprogramma’s met een positieve boodschap. Het thema: ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ of het thema: ‘U Belt, Handige Harry (Professor Roodsnavel) snelt’.
Wat is de max. groeps­grootte bij een optreden?
De optredens komen het beste tot zijn recht bij optredens tot max. 120 personen. Dit i.v.m. persoonlijke aandacht en assistentie door de toeschouwers.
Wat kost een voorstelling?
De kosten zijn 475 euro per optreden van max. 75 minuten. Bij deze kosten komen dan nog wel de reiskosten (0,25 euro per km).
Hoe lang duurt een voorstelling?

Een onafgebroken voorstelling duurt 60 minuten. In het geval er een korte pauze gewenst is, kan de voorstelling wat langer duren. Overleg hierover mogelijk.

Kortere programma’s zijn ook mogelijk en kan al vanaf 30 minuten.

Hoe zit het met zaken als geluid, podium, etc.?
Het is noodzakelijk dat er een stroompunt is bij de optreedplek. Ik gebruik een draadloze headset als microfoon (XLR/Jack plug aansluiting). Ik maak graag gebruik van uw geluidsinstallatie maar kan ook, zowel voor kleine als grote groepen, een installatie meenemen. Dit is zonder bijkomende kosten.

Het decor heeft een afmeting van 4 x 2,5 m (bxh). Een laag podium is mooi, maar niet noodzakelijk. De benodigde speelruimte voor het decor is ongeveer 3 m.