Recensies

Een paar recensies van de afgelopen jaren.

De kinderen, en wij ook, hebben echt genoten. Ook nog reacties van ouders ontvangen dat hun kinderen helemaal vol waren van de goocheltrucs. Heerlijk toch! En erg leuk hoe je inspringt op de persoonlijke favoriete hobby’s van onze dochter. Onze complimenten.

Familie van der L.

Kinderfeestje, Vlaardingen

Wat een mooie dienst / voorstelling was het afgelopen zondag! Nogmaals heel hartelijk bedankt! Veel zegen met het brengen van het goede nieuws!
Sandra IJpma

Gezinsdienst, Familiekerk de Fakkel

Wij willen je van harte te bedanken voor de ontzettend leuke bijdrage op ons 12,5 jarig huwelijksfeest. We kijken samen met de kinderen terug op een ontzettend leuke (en warme) dag en daar heeft jouw aandeel zeker aan bijgedragen!! Heel erg leuk, er worden hier aan tafel nog wel eens goocheltrucs van je besproken, in de zin van: hoe kon dat nou toch…?

Familie S.

Huwelijksfeest, Krimpen a/d IJssel

De kinderen zaten soms op het puntje van hun stoel. Het programma was afwisselend spannend, grappig, leuk en lekker!
Het SterrenFeest

Goochelvoorstelling, Nijmegen

Het feest was GEWELDIG. Alle kinderen hebben het er nog steeds over. Ze hebben heel veel plezier beleefd aan Professor Roodsnavel. Nogmaals heel hartelijk dank Harry. Ik ben jou zeer dankbaar voor het geluk dat je Gwen hebt kunnen geven.
Familie van H.

Kinderfeestje, Wateringen

Je was een leuke goochelaar. We hebben met plezier naar hem gekeken!

Programmamaker

Goochelvoorstelling, Elly en de Wiebelwagen (EO)

Ik ken Harry als een gedreven, loyaal en vriendelijk man. Hij zet zich voor de volle honderd procent in voor onze stichting Magic Care en weet met zijn creatieve ideeën veel te bereiken. Harry is een ‘mensenman’: sociaal zeer bewogen, sympathiek en trouw. Hij kan goed omgaan met kwetsbare kinderen, weet snel het vertrouwen van hen te winnen en legt daardoor snel contact. Hij helpt hen op een kindvriendelijke manier sterker te worden, meer zelfvertrouwen te krijgen. Een goochelaar met een gouden hart!
Marlies Greve

Voorzitter, Magic Care

Ik wilde je nog een keer bedanken voor je geweldige bijdrage aan ons feest!! Wat was dat leuk. Ik heb hele leuke reacties gekregen. De kinderen waren helemaal verrukt van je kunnen. Hoe je vertelde over de unieke mensen uit de gemeente. Heel leuk bedacht. Hoe weet hij dat? Wie is hij?? Geweldig al die reacties. Nogmaals BEDANKT!!!!!!!!

Kinderwerk

Gezinsdienst, VEG Vlaardingen

In 1 woord “geweldig” vonden de kinderen de show!! Hartelijk dank!!

Juf

Goochelvoorstelling, CBS de Kinderkring Woubrugge

Wat was het een feest! Zoveel kinderen, ongedwongen, ook ouders erbij: heel bijzonder allemaal. Ik kwam vrijdagavond een jongentje van 10 tegen in het dorp en het eerste wat hij zei: “het was superleuk gisteravond!” Daar wordt je toch helemaal blij van?! Stemt heel dankbaar.

Missionair ouderling

Goochelvoorstelling, Gouderak

Wat vonden we het leuk en we onthouden je voor een volgende keer.

Vrijwilliger

Kerkdienst, PKN Leidsche Rijn Oost